Fout
  • JLIB_CLIENT_ERROR_JFTP_WRITE_BAD_RESPONSE

Foto's van The Farm

Het verhaal van The Farm

Het verhaal van The Farm

Een weeshuis voor 52 kinderen die geen ouders meer hebben, ouders hebben die niet voor ze kunnen zorgen, achtergelaten zijn door hun ouders of mishandeld zijn.

Don en Linda McKenzie, de eigenaren van de Farm, bezaten 15 jaar geleden een boskap bedrijf waar zo'n 40 mensen uit de landelijke omgeving werkzaam waren. Helaas overleden een aantal werknemers aan de gevolgen van HIV/AIDs. Hun kinderen bleven achter op de boerderij en hadden geen verdere familie waar ze terecht konden.

Wat is er nodig?

De Lunga Foundation wil ‘the Farm’ helpen voldoende faciliteiten te krijgen om de leefsituatie van de kinderen te verbeteren. Op dit moment krijgen de beheerders van the Farm voor de meeste kinderen geen bijdrage voor het levensonderhoud van de overheid omdat zij niet aan de regels voldoen voor de officiële status van 'weeshuis'. De beheerders zouden voor elk kind dat op the Farm woont R320 (ongeveer €20,-) moeten krijgen en wanneer zij ook de voogdij over dat kind hebben zelfs R1200 (ongeveer €80,-). 

Gerealiseerde projecten

De Lunga Foundation bestaat inmiddels alweer sinds augustus 2013. De afgelopen jaren hebben we samen met Zulu Beadz al vele mooie projecten mogen realiseren. Hieronder een overzicht van onze grootste acties en successen.