Fout
  • JLIB_CLIENT_ERROR_JFTP_WRITE_BAD_RESPONSE
Baltic Sea Circle Rally
zaterdag, 09 februari 2019

Baltic Sea Circle Rally

Een aantal maanden geleden werden wij benaderd door een vriend van Marco, Steven van Hees. Hij vertelde ons dat hij plannen had om samen met een vriend mee te doen aan een auto rally en dat hij hier graag een goed doel aan wilde verbinden. Wij voelden ons natuurlijk gelijk erg vereerd dat zij hierbij aan ons dachten!

De mannen stellen zich graag even voor en willen jullie via onze site op de hoogte houden over hun inzameling en de rally die ze gaan rijden. 

 

 

Nieuwsberichten
zondag, 08 juli 2018

Nieuwsberichten

De nieuwsberichten op deze website worden niet meer bijgehouden. De Lunga Foundation is nog wel actief in het ondersteunen van het weeshuis the Farm. Wilt u meer informatie over hoe u ons kunt helpen neem dan contact met ons op of kijk op de pagina gerealiseerde projecten voor de laatste ontwikkelingen.

 

Schooljaar 2017
woensdag, 25 januari 2017

Schooljaar 2017

Inmiddels zitten de kinderen van The Farm alweer in de derde week van het nieuwe schooljaar. Ook dit jaar hebben wij samen met Zulu Beadz er weer voor gezorgd dat alle kinderen in een mooi nieuw uniform met een nieuwe rugzak naar school kunnen. 

 

zondag, 14 december 2014

Zulu Beadz in Antwerpen

Afgelopen zaterdag was Zulu Beadz in Antwerpen in de kookstudio van Dōne, Kyan & Youri Steverlynck. Het was een gezellige zaterdagmiddag voor Kerst met kraakverse Belgische wafeltjes, koffie en Turkse thee.

Het fantastische publiek heeft goed bij bedragen aan de kerstverkoop van Zulu Beadz! Wij zijn enorm trots op het eindresultaat wat ten goede komt voor de kinderen van The Farm.

Bedankt aan de familie Steverlynck voor jullie gastvrijheid en het fantastische initiatief.

Chantal

Schooluniformen 2015
maandag, 08 december 2014

Schooluniformen 2015

Het schooljaar 2014 zit er weer op en de schoolvakanties beginnen weer in Zuid-Afrika. De kinderen van the Farm hebben het allemaal weer erg goed gedaan dit jaar. En mede dankzij alle hulp van de Be More vrijwilligers spreken de kinderen steeds beter Engels. Dit jaar is Lucky begonnen aan de studie Psychologie aan de Universiteit. In de vakantie heeft hij nu een baantje bij een kledingwinkel. Een van de andere oudere jongens heeft een opleiding afgerond tot beveiliger en ook een andere jongen heeft de Farm verlaten om te gaan werken. 

Lunga Kerstfeest 2014
vrijdag, 05 december 2014

Lunga Kerstfeest 2014

Afgelopen zaterdag organiseerden we voor de tweede keer het Lunga Kerstfeest op de Farm. Op de school van onze kinderen, Crawford La Lucia, hadden we vantevoren een inzamelingsactie gehouden. Op elke zak stond een naam, leeftijd en kado-suggesties voor het betreffende kind en op die manier hadden we uiteindelijk 55 gepersonaliseerde kadotassen. Zo hartverwarmend om te zien hoe royaal alle families gaven. Voor elk kind was er iets van kleding, snoep, toiletspullen en speelgoed.

 

dinsdag, 04 november 2014

Update november 2014

Wat minder grote projecten de afgelopen maanden maar onze hulp gaat door! 

 

 

Zulu Beadz
donderdag, 07 augustus 2014

Zulu Beadz

Zulu Beadz, de naam is al een paar keer voorbij gekomen op onze website en facebook. 

 

Teambuildingsdag Unilever
woensdag, 30 juli 2014

Teambuildingsdag Unilever

Bas Thuijs (de partner van Nienke) reisde samen met zijn team van Unilever Zuid-Afrika afgelopen vrijdag af naar Eston voor een teambuilding/community dag. 

Update juli 2014
dinsdag, 22 juli 2014

Update juli 2014

Sinds het bezoek van Linda-Jane en Marco in april hebben we weer een aantal mooie projecten kunnen realiseren.


Pagina 1 van 3