Error
  • JLIB_CLIENT_ERROR_JFTP_WRITE_BAD_RESPONSE
Saturday, 09 February 2019

Baltic Sea Circle Rally

Een aantal maanden geleden werden wij benaderd door een vriend van Marco, Steven van Hees. Hij vertelde ons dat hij plannen had om samen met een vriend mee te doen aan een auto rally en dat hij hier graag een goed doel aan wilde verbinden. Wij voelden ons natuurlijk gelijk erg vereerd dat zij hierbij aan ons dachten!

De mannen stellen zich graag even voor en willen jullie via onze site op de hoogte houden over hun inzameling en de rally die ze gaan rijden. 

 

 

Wij, Steven van Hees en Johannes Bouwens zijn collega’s en omdat wij een avontuur niet uit de weg gaan, laten wij ons uitdagen als deelnemer van de Baltic Sea Circle Rally en hebben ons hiervoor ingechreven. Een tocht waarin in wij in een oude Benz, in 17 dagen 11 landen in Noord en Oost Europa aan zullen doen. Een van de voorwaarden tot deelneming aan deze rally, is het leveren van een financiële bijdrage aan een goed doel naar onze keuze. Wij staan hier helemaal achter!                                                                    

Als bestedingsdoel viel bij Steven de Lunga Foundation op. Na gesproken te hebben met Marco en Linda-Jane, staat voor ons vast dat de Lunga Foundation ons bestedingsdoel gaat worden en een plek gaat krijgen in onze harten. Met onze bijdrage willen wij helpen om circa 60 Zuid Afrikaanse kinderen te helpen hun talenten en kwaliteiten te helpen ontwikkelen.

Wij hebben gezien dat de steun één op één wordt ingezet, terwijl de organisatie en exploitatie van de Foundation draait op de inzet van vrijwilligers.  Zij zijn in staat om lokaal exact aan te kunnen geven waar de steun het beste kan worden ingezet. Hierdoor is het mogelijk om deze groep Zuid-Afrikaanse kinderen, uit gebroken gezinnen en soms zonder ouders,  geschoold en gezond op te laten groeien in The Farm, zodat zij later zelf mee kunnen helpen aan de opbouw van Zuid-Afrika. Wij staan daar achter!

Screenshot 2019-02-09 at 19.45.37

 

More in this category: « Nieuwsberichten