Error
  • JLIB_CLIENT_ERROR_JFTP_WRITE_BAD_RESPONSE
Thursday, 07 August 2014

Zulu Beadz

Zulu Beadz, de naam is al een paar keer voorbij gekomen op onze website en facebook. 

 

Graag willen we jullie wat meer vertellen over dit mooie initiatief gestart door Nienke en Chantal, ons Lunga team in Zuid-Afrika, en Marije Kentie vanuit Denemarken!

Alle Zulu Beadz producten worden met de hand gemaakt door traditionele Zulu mannen en vrouwen. Voor een eerlijke prijs worden deze producten ingekocht op de bead market bij Victoria Street market in Durban. De bead market is een klein pleintje waar wekelijks een groep mensen bij elkaar komt om allerlei mooie zelfgemaakte producten te verkopen. Ter plekke wordt er ook nog veel gemaakt. De vrouwen zitten gewoon op een kleedje op de grond en lijken allemaal over erg goede ogen te beschikken omdat ze in een hoog tempo van honderden kleine kraaltjes de mooiste sieraden weten te maken. 

Zulu beadz verkoopt onder andere kettingen, armbanden, sleutelhangers en schalen en bordjes gemaakt van telefoondraad. Neem voor een compleet overzicht van de collectie eens een kijkje in de webshop: http://www.zulubeadz.etsy.com.

De winst van de verkoop van deze producten gaat voor 100% naar de Lunga Foundation. Dus door iets van Zulu Beadz te kopen:

  • Ontvang je een prachtig handgemaakt product
  • Ondersteun je Zulu vrouwen en hun families
  • Help je de Zulu traditie van handgemaakte sieraden in stand te houden
  • Ondersteun je de toekomst van de kinderen van the Farm 

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de nieuwe kerstcollectie. Like de facebookpagina op de hoogte te blijven van de nieuwste acties en producten. 

Heb je een goed idee voor ons of wil je misschien wel helpen met de verkoop van Zulu Beadz neem dan contact met ons op over de mogelijkheden!