Error
  • JLIB_CLIENT_ERROR_JFTP_WRITE_BAD_RESPONSE
Tuesday, 04 November 2014

Update november 2014

Wat minder grote projecten de afgelopen maanden maar onze hulp gaat door! 

 

 

Maandelijkse bijdrage voedsel

Elke maand krijgt the Farm een financiële bijdrage van de Lunga Foundation voor extra voedsel. The Farm heeft zelf net genoeg geld om de kinderen te voorzien in basisvoedsel zoals rijst en maispap. Dankzij de maandelijkse financiële bijdrage kunnen de kinderen meer gevarieerd eten zoals kip, vis en verse groenten en fruit. 


Ook brengen Nienke en Chantal elke maand een donatie van Unilever naar the Farm in de vorm van onder andere waspoeder, zeep, tandpasta en allerlei soorten soep. 

Meisjeskamers

De slaapkamers voor de meisjes zijn helemaal af! Alle meiden hebben nu een eigen kamer of ze delen er een met z'n tweetjes. De meisjes zijn super trots op hun eigen kamertjes en blij dat ze nu een plekje voor zichzelf hebben. 

Zulu Beadz

Begin november vierde Zulubeadz de 50ste bestelling via de webshop! Alle producten van Zulubeadz worden vernoemd naar de bijzondere vrouwen die alle mooie juweeltjes maken. 


Hairstudio Patricia in Haarlem verkoopt sinds oktober ook Zulubeadz producten. Al langer werden hier producten uit India verkocht voor het goede doel en nu dus ook Zulu Beadz sleutel hangers!

unnamed

Kerst

Ook dit jaar staat er weer een Lunga Kerstfeest gepland op the Farm! 29 november zal er een groot feest op the Farm worden gevierd met voor elk kind een persoonlijk kerstpakket! Op de Crawford Pre-Primary school in La Lucia konden ouders zich net als vorig jaar weer opgeven om een pakketje te vullen voor een kind. De lege tasjes met de namen en leeftijd van de kinderen erin zijn nog maar net uitgedeeld en de eerste gevulde pakketjes zijn al ingeleverd! 

61dc01ba32399113ffcabf8323ed14f3

Ook Zulu Beadz is al helemaal in de kerstsferen! In de webshop zijn hele leuke kerstboomhangertejs te bestellen in allerlei mooie kerstkleuren. 

Wil je ook een kerstactie voor de Lunga Foundation organiseren? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden hoe wij je kunnen helpen! 

Finn 

Het Lunga Team heeft er een nieuw lid bijgekregen! Op 1 oktober zijn Linda-Jane en Marco de trotse ouders geworden van een prachtige zoon: Finn Thomas van Soerland! De kinderen van het weeshuis the Farm keken erg uit naar de geboorte van hun 'kleine broertje' en gaven hem de Zulu naam: Mtokozi wat 'he brings happiness' betekent. 

Screen shot 2014-11-04 at 17.07.45  DSC 9205 2