Error
  • JLIB_CLIENT_ERROR_JFTP_WRITE_BAD_RESPONSE
Monday, 08 December 2014

Schooluniformen 2015

Het schooljaar 2014 zit er weer op en de schoolvakanties beginnen weer in Zuid-Afrika. De kinderen van the Farm hebben het allemaal weer erg goed gedaan dit jaar. En mede dankzij alle hulp van de Be More vrijwilligers spreken de kinderen steeds beter Engels. Dit jaar is Lucky begonnen aan de studie Psychologie aan de Universiteit. In de vakantie heeft hij nu een baantje bij een kledingwinkel. Een van de andere oudere jongens heeft een opleiding afgerond tot beveiliger en ook een andere jongen heeft de Farm verlaten om te gaan werken. 

De kinderen zijn al helemaal in de kerst en vakantiestemming en praten nog na over het geslaagde Lunga kerstfeest (zie hier de foto's en het verslag!). 

Een nieuw schooljaar betekent ook weer nieuwe schooluniformen! Zonder uniform krijgen de kinderen namelijk geen toegang tot het onderwijs. Door de stijgende prijzen van voedsel kan the Farm zelf op dit moment al nauwelijks de vaste lasten betalen. Zonder onze hulp is er niet genoeg geld om alle kinderen volgend jaar weer naar school te laten gaan. 

Wat is er nodig? Alle kinderen hebben voor het nieuwe schooljaar een volledig nieuw uniform nodig bestaande uit: schoenen, sokken, een shirt, een trui en een broek of rok. 

Een nieuw uniform kost €20,-, inclusief schoenen kost een uniform €30,-.

Help mee en geef de kinderen van the Farm weer een jaar toegang tot onderwijs door €20,- of €30,- te doneren! 

ING rekening: NL48INGB0006119565

t.n.v. Stichting Lunga Foundation

o.v.v. Uniformen 2015

photo 4 cm